Auto

Auto laten wrappen

Auto laten wrappen

 Carwrapping, grote kans dat je niet weet wat het is. Maar als je op straat een auto ziet rijden met reclameteksten op de deuren, grote kans dat je dit weleens gezien hebt, dan ken je het concept eigenlijk wel. Een auto laten wrappen is namelijk een folie aanbrengen op de auto om hiermee de look te veranderen. Dit is een simpele oplossing in plaats van verven. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om en auto om te toveren tot bedrijfsauto, inclusief het logo van je bedrijf. Op deze manier ben je dus eigenlijk een rondrijdend reclameblok.   

Veel mogelijkheden 

  Natuurlijk hoef je niet gelijk je hele auto van een folie te voorzien. Dat is misschien een beetje te veel van het goede. Je kan er namelijk ook voor kiezen om alleen je spiegel of je dak van hoogwaardige folie te voorzien. Zo voeg je toch een stukje persoonlijkheid toe, zonder dat het te veel wordt. Carwrapping beschermt daarnaast de lak van je auto. Dus na het verwijderen van de folie, als dit gedaan wordt door een professional, zie je er niks meer van terug en is de autolak nog steeds in uitmuntende staat. Het maakt carwrapping een prima alternatief voor het verven van de auto.  

De voordelen van het wrappen van een voertuig

  Maar wat zijn nu de voordelen van het wrappen van voertuig? De eerste is dat het dus minder kost dan de auto van een nieuwe verflaag te voorzien. Een tweede voordeel is dat het de lak van je auto beschermt, mits de folie door een professional wordt opgeplakt en verwijderd. Een derde voordeel van carwrapping is dat je de folie precies zo kan laten maken als je zelf wilt. Je kan er dus vrij eenvoudig de complete look van je voertuig mee veranderen, ideaal voor bijvoorbeeld een bedrijfsauto.   

De nadelen van het wrappen van een voertuig

  Maar zijn er ook nadelen aan het wrappen van de auto? Uiteraard. Als je folie wilt gebruiken om eventuele schade minder te laten opvallen, dan kom je bedrogen uit. Je blijft deze namelijk door de folie heen zien. Daarnaast ben je je voertuig, als je besluit om je auto te wrappen, zeker een aantal dagen kwijt. Een derde nadeel is dat de garantie van de auto, na het laten aanbrengen van de autofolie, vervalt. Kortom, autowrapping kent een hoop voordelen en een aantal nadelen. Het beste is om gewoon een aantal bedrijven te bellen en te vragen naar de specifieke mogelijkheden. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *