Auto

Auto wrappen

Auto wrappen

  Met autowrapping verander je de look van je (bedrijfs)auto in een handomdraai. Een auto wrappen is niets meer of minder dan een hoogwaardige folie op de auto plakken. Maar het is niet alleen voor auto’s. Carwrapping kan ook op (bestel)busjes en andere voertuigen. Vraag dus altijd naar de mogelijkheden, want deze zijn vaak talrijk. Een groot voordeel van het wrappen van een voertuig is dat je snel de complete look kan veranderen. Hiermee wordt het bijvoorbeeld mogelijk om je eigen auto om te toveren tot een flitsende bedrijfsauto, inclusief reclametekst, logo en contactinformatie. Of voorzie je persoonlijke auto van een compleet nieuwe look.   

Zeer voordelig en simpel 

  Carwrapping is tevens een stuk voordeliger dan het laten spuiten van een auto. Daarnaast is de folie, als deze door een professional wordt aangebracht en er daarna weer vanaf gehaald, niet schadelijk voor je autolak. Sterker nog, de folie beschermt je voertuig. Na het verwijderen van de wrap zie je niks meer en is de lak nog steeds in perfecte staat. Let er alleen wel op dat de garantie van je auto komt te vervallen na het aanbrengen van een laag folie. Vraag dus altijd goed naar de mogelijkheden en voorwaarden bij carwrapping. Er zijn verschillende bedrijven die u hierbij op een professionele manier kunnen helpen.   

Eindeloze mogelijkheden

  Omdat de folie vaak volledig op maat wordt gemaakt, is het mogelijk om vrijwel alles op je auto te laten plakken. Of je nu gaat voor alleen een logo, contactinformatie, je website, een losse afbeelding of alles bij elkaar, bij carwrapping is het allemaal mogelijk, in allerlei verschillende kleuren en mate van glans. Er is dus veel vrijheid. Een groot bijkomend voordeel van carwrapping is dat je autolak beschermt tegen zonlicht en eventuele slijtage. Natuurlijk kan je er voor kiezen om bijvoorbeeld alleen je zijspiegels of je dak van een duurzame en hoogwaardige folie te voorzien, of je tovert je hele voertuig om tot een rijdend reclameblok.   

Rijdende reclame

  Mensen in de file, op straat of bijvoorbeeld op een beurs zullen op deze manier met je bedrijf in aanraking komen en je misschien overwegen als ze een keer iets opgelost willen krijgen, iets waar jij ze perfect bij kan helpen. Het maakt carwrapping een handige manier van reclame maken, mits je het slim doet. Kortom, het wrappen van je auto kan een goede manier zijn om je bedrijf net dat extra stapje te laten zetten en dat op een snelle en goedkope manier. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *