Uncategorized

Natuurlijke kinder deo

natuurlijke kinder deo

Heel veel mensen gebruiken deodorant. Met name volwassen gebruiken het. Deodorant voor kinderen is minder bekend. Toch zijn er vele soorten Kinder deo. De meeste deodoranten voor kinderen zijn heel natuurlijk, zodat ze juist voor de kinderhuid heel geschikt zijn.

Waar bestaat natuurlijke kinder deo uit?

Natuurlijke kinder deo bestaat uit ingrediënten die volledig natuurlijk zijn. Ze bevatten bijvoorbeeld geen schadelijke stoffen zoals aluminium of parabenen. Kinder deo biedt bescherming tegen nare zweet geuren. Uiteraard is natuurlijke kinder deo ook te gebruiken voor volwassen. Het gaat vooral om de zuiverheid van de deodorant. Er zijn mensen die zelf kinder deo maken. Dan weet je zeker dat het volledig natuurlijk gemaakt is en geen chemische bestanddelen bevat. Vooral tijdens warme dagen is het fijn om deodorant te gebruiken. Dan weet je zeker dat je de hele dag fris ruikt. Ook voel je je vaak frisser als je in de ochtend een beetje deodorant op spuit. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor volwassen maar ook voor kinderen en pubers. Toch vinden veel ouders het niet verantwoord om deodorant voor hun kind te kopen vanwege elle schadelijke stoffen. Dat is begrijpelijk. Daarom is het ook fijn om kinder deodorant te gebruiken die goed werkt. En tegelijkertijd ook veilig is.

Waar koop je goede deodorant?

Deodorant waar geen aluminium in zit is lastig te krijgen in de reguliere winkels. Dat maakt het lastig om goede deodorant te vinden. Het is niet zo dat alle deodoranten in de reguliere winkels schadelijk zijn. Maar het is als leek soms moeilijk te bepalen. Een schadelijke deodorant kan namelijk zorgen dat het natuurlijke transpiratieproces van het lichaam verstoord wordt. Dat kan uiteindelijk zorgen voor lichamelijke klachten. Datzelfde geldt voor andere schadelijke stoffen, zoals parabenen, die vaak in deodoranten verwerkt zitten.  

Wat voor soorten kinder deo heb je?

Er zijn verschillende soorten kinder deodorant. Met verschillende geuren bijvoorbeeld, zoals naturel, lavendel en rozemarijn. Sommige deodoranten zijn uit te smeren als crème. Die zijn niet vet. Het andere voordeel is dat ze de poriën open laten. Daardoor blijft de huid geventileerd. Bovendien zorgt de crème er voor dat je geen gele vlekken krijgt in de kleding. Veel normale deodoranten met chemische bestanddelen geven wel vlekken. Kinder deodorant werkt net zo goed als de ‘volwassen’ varianten. Ze werken ook tijdens warme dagen en je hoeft ze meestal maar 1 keer op een dag aan te brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *