Diensten

DJ boeken

DJ boekena

Een feestje zonder een DJ is als een Sphynx kat in vergelijking met een normale kat, als Gerard Joling zonder glitter t-shirt met een slechte tekst of als een nacho-schotel met te weinig gesmolten kaas, oftewel een stuk minder leuk en lekker. Een DJ die de lekkerste muziek draait en misschien wel verzoekjes accepteert, maakt een feestje toch gelijk een stuk leuker. Ben je zelf niet zo handig achter de draaitafels, dan kan je dus een DJ boeken, bijvoorbeeld Superfuif, maar zo zijn er nog veel meer mensen die zich laten inhuren. Zoek eens op internet of ze een website hebben met een aantal recensies en neem gewoon contact op om de mogelijkheden met hem of haar te bespreken.

Veel verschillende soorten DJ’s

Want er bestaan natuurlijk een hoop verschillende tussen DJ’s en dus moet je goed weten waar de jouwe goed in is. Zo is de ene misschien meer van de techno, draait de ander alleen maar hiphop en is de derde meer van de  Nederlandstalige muziek. Het is maar net wat voor feestje je zelf dus voor ogen hebt. Maar een DJ zorgt sowieso voor meer sfeer, want goede muziek maakt of kraakt toch een party. Of je nu een schoolfeest, bruiloft, clubavond, examenfeest of verjaardag organiseert, het succes hangt af van de muziek en of deze in de smaakt valt bij het publiek. En dus speelt de DJ een belangrijke rol.

Waarom een DJ boeken?

Maar waarom zou je überhaupt een DJ boeken? Je kan toch ook zelf op Spotify een playlist aanmaken met toffe muziek en deze over de boxen afspelen? Dat kan zeker. Maar dan moet je dus wel je laptop in de gaten houden, dat er geen vloeistoffen over vallen, dat niemand aan de kabeltjes gaat trekken en dat soort dingen meer. Met een DJ heb je deze problemen niet. Hij draait de muziek en jij hebt er verder geen omkijken meer naar. Op deze manier kan je zelf ook nog een beetje van het feestje genieten.

Overleg goed van te voren met de desbetreffende DJ

Dus laat je eens informeren wat de DJ voor jou kan betekenen. Overleg over zijn muziekstijl, wat jij precies wilt en waar je het feestje wilt houden. Op deze manier komen jullie misschien samen tot een top plan en zal je feest de boeken in gaan als het beste feest ooit, althans, dat zou toch mooi zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *